REGELVERK

Äntligen är samtliga regelverk släppta på svenska. Det har varit en lång process men nu är den publicerad och vi är så glada för all hjälp vi har fått av vår volontärer i översättningsgruppen.

Vi vet att det finns text, trick, beskrivningar som kommer behöva uppdateras i dokumenten så därför har vi en utvärdering av regelverken inför nästa tävlingssäsong (2023). Så om du har synpunkter på ändringar eller hittar fel så får du jätte gärna fylla i enkäten så vi kan ta med det under vår nästa uppdatering.

Var noga med att ange både disciplin (pole sport, Aerial sport, Artistisk Pole etc) sidnummer. förklara även vad som är fel jämfört med den engelska versionen och ett förslag på ändringen så vi i översättningsteamet kan göra det så bra som möjligt för er tävlande!

Hittar vi större fel i regelverket och det påverkar atleter som ska tävla i SM/VM kommer detta informeras till de direkt.

Kom ihåg att om du är osäker på vad som står i det svenska regelverken eller om det är korrekt så är det den engelska versionen som gäller.

De svenska regelverken ska endast ses som en guide till reglerna för att tävla.

Här kan du hitta samtliga tävlingsregler/dokument. http://svenskpoleochaerial.se/tävling2/dokument-regler

UTBILDNING OCH COACHING

Information kring kurser/utbildningar som anordnas av IPSF, datum och bokning, samt registrerade tränare och domare hittar du här.