Pole & Aerial SM 2021 flyttas!

Som ni säkert redan har sett så har FHM gått ut med nya restriktioner som trädde i kraft 1 mars vilket innebär att vi inte får arrangera enstaka tävlingar om tävlingen inte riktar sig till yrkesmässig idrott. Tyvärr möter vi inte de kriterier för undantag av restriktionen. Läs mer här:

https://www.rf.se/Nyheter/Allanyheter/stoppforenstakamatcherellertavlingar/

I dagsläget vet vi inte hur länge denna restriktion kommer att ligga kvar men vi tror tyvärr att den kommer ligga kvar i slutet av april då SM är. Och vi vill inte ställa in i sista sekund pga det rådande läget.

Vi har efter flertal möten med både Fyrishov och IPSF bestämt att Svenska Mästerskapet i Pole & Aerial 2021 kommer att flyttas till 17-18 Juli.

Vi flyttar alltså hela tävlingen till de nya datumen. Alla deltagare är densamma och ny deadline för dokument/musik blir 18:e juni. Ni som redan har skickat in behöver inte skicka in de igen, men vill ni ändra något så går det självklart bra fram till den 18:e juni.

Man kan fram till den 31 mars kl.23:59 hoppa av och få tillbaka sin tävlingsavgift efter det sker inga returer. Inga medlemsavgifter betalas tillbaka vid avhopp.

(har man avgifter från 2020 innestående går det INTE att "spara" dessa till 2022, 2021 är sista året man kan använda sig utav de, inga returer görs för innestående avgifter)

Självklart hoppas vi att restriktionerna har lyfts tills juli och läget ser mer positivt ut än vad det gör idag. Vi vill verkligen att SM ska bli av så vi kommer göra vårt yttersta för att kunna genomföra tävlingen i juli.

Om vi inte kan genomföra tävlingen i juli så kommer vi titta på möjligheterna att göra en online tävling samma datum och då filma alla atleter på Fyrishov för att sedan skicka in dessa till IPSF för bedömning.

Vi hoppas att vi nu tillsammans följer de restriktioner som finns så att vi kan gå tillbaka till vardagen och njuta av ett fantastiskt SM i Juli! 

Väl mött! 

Med vänlig hälsning, 
Tävlingskommittén