page contents

Riskbedömning Pole & Aerial SM 2021.

OBS! pga det rådande läget har SM flyttats fram till den 17-18 Juli!

Se nedan vad vi kommer att jobba med inför Pole & Aerial SM 2021.

Det är en ovis tid vi har framför oss och vi hoppas självklart på att vi ska kunna genomföra tävlingen som vanligt men som vi alla vet så ser det inte ut som vi kommer kunna leva normalt på ett tag. Därför har vi som arrangör skapat detta dokument nedan där vi kommer uppdatera allt eftersom vi börjar närma oss tävlingen. Hade vi i dagsläget behöva bestämma om vi skulle köra på eller inte så hade svaret tyvärr blivit nej pga regeringens nya råd och restriktioner, men eftersom det är ca 4 månader kvar till tävlingen och mycket kan förändras så har vi valt att tänka positivt och förebygga/planera alla alternativ vi har för att kunna arrangera tävlingen.

Vi vill att ni som tänker anmäla er att delta i tävlingen är beredda på att det är dessa ändringar som kan ske på vägen. Vi hoppas att vi har er förståelse för att vi kommer behöva göra åtgärder beroende på läget just då. Det vill säga att ni som atleter ska kunna tänka er att tävla om vi hamnar i Åtgärder C, det vill säga "worst case scenario". Det är viktig att ni som ska tävla förstår att anmälan är bindande och vi kommer endast ställa in om regeringens beslut om evenemang ej är tillåtet oavsett antal eller reseförbud inom landet. Tävlingsavgifter betalas endast tillbaka om vi som arrangör ställer in tävlingen helt.

Var också medveten om att tävlingen kommer eventuellt köras redan från fredag eftermiddag den 23 April och repetioner från morgon samma dag. upplägg på tävlingen det vill säga vilka dagar/tider tävlingen kommer ligga bestäms efter att anmälan har stängt.

Nu håller vi tummarna att vi får ordning på viruset så följ restriktionerna och träna "SAFE"!

Med vänlig hälsning,

Förbundet.